Handcrafted bags

Michelle Reine – Handbag Design Studio streeft naar producten van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Eén van de manieren om dat te bereiken is door het vakmanschap voortdurend te ontwikkelen en het materiaal te begrijpen. Wij gebruiken uitsluitend huiden van Europese herkomst (die nooit exotisch zijn) die wij inkopen bij Nederlandse leerleveranciers. Vakmanschap is voor Michelle de belangrijkste factor. Een handtas maken is een kunstvorm die gemaakt wordt met ambitie en passie. Elke stap in het proces krijgt individuele aandacht om de beste handtas voor jou te maken.

Custom requests

Heb je een outfit voor een bijzondere gelegenheid of zie je jouw favoriete kleur niet in de webshop en wil jij zelf de kleuren samen stellen voor een tas? Dat kan! Bekijk de kleuren samples online en geef via email door welk model tas en welke kleuren jij voor je tas wilt gebruiken.

Stagiair

Op het moment is de studio niet opzoek naar stagiaires. 

Leather

Leer komt van de huid van dieren en wordt niet gemaakt. Het is gegroeid: een natuurproduct met al zijn vreemdheid en nuances. Voordat het leer gebruikt kan worden, wordt het leer gelooid. Na dit proces is de huid vrijwel onbeperkt houdbaar, maar leer is een natuurproduct, houd er dus rekening mee dat het kleine oneffenheden kan bevatten, zoals striae, littekens en kleurafwijkingen. Dit zijn geen gebreken, maar tonen de authenticiteit van het leer. Ze maken deel uit van zijn charmes. Voor beschermde soorten (zoals slangen en krokodillen ) gelden regels over eigendom. Wij gebruiken geen echt krokodillen- of slangenleer. De print is gemaakt van leer met krokodillen- of slangenreliëf.

'Artist in Residence'

Sinds februari 2022 is Michelle Reine ‘Artist in residence’ bij de Hats & Accessory galerie van Berry Rutjes. De Boutique combineert hoeden en tassen met de mooiste seizoenskleuren.

Bezoek de salon aan het Noordeinde 182 in Den Haag. De boutique is geopend van woensdag t/m zaterdag van 11.00 – 17.00 uur.

Photo Sessions

Bridal collection